We. Are. Aunchie. 

Håndlavet | 
Hårbøjler |

I marts 2019 tog vi en beslutning. Aunchie blev navnet, blå blev farven, og de første 3000 klistermærker blev bestilt. Vores ønske var og er stadig klart: Vi vil være det stærkeste brand inden for hårbøjler – med det bedste og mest unikke udvalg.

 

Vi er til for dig, der sætter design og kvalitet højt. Vores valg er kompromisløse fra skitse og materialevalg til fremstillingen af det endelige produkt.

 

De første Aunchie blev designet og produceret på Frederiksberg, og siden er flere designs i samme ånd kommet til. Vi gør en dyd ud af at præsentere dig for tendenser i en smuk forening med vores eget design. Som vores signaturhårbøjle Aunchie så fint forener. De klassiske perler i en ny fortolkning. Det er essensen af alle Aunchies hårbøjler: stilren, klassisk, men dristig. 

Livet som iværksætter byder på mange udfordringer - og mange valg. Aunchie har været på noget af en rejse de sidste seks måneder, men nu er vi tilbage, hvor vi startede. Med håndværket og kreativiteten i fokus!  Vi har derfor en tidlig julegave, der kan åbnes på

Fredag 6. December Kl. 12.00 ~ POP-UP Christmas Shop ~ Med udvalgte styles. 

 

Aunchie er til dig, der elsker at smukkesere dig.

Dig, der vil gøre noget godt for dig selv. 

Dig, der ønsker at skille dig ud.

Og dig, der har brug for noget lækkert til at holde håret på plads. 

For os er det en rejse – tusind tak, fordi du følger med!

Og glædelig jul!

Laura & Anne-Sophie

E-mail: contact@aunchie.com

Telefon: +45 91531992 / 23372859

  • Facebook
  • Instagram
  • Sort LinkedIn ikon

Få vores nyheder sendt direkte til din e-mail

©2019 by Aunchie  –  CVR: 40307613