Vilkår

Indledning
Copyright ©

Ved brug af aunchie.com anses du for at have læst og accepteret nedenstående vilkår og betingelser. Såfremt du ikke er enig, bedes du venligst undgå at benytte hjemmesiden.

Alle rettigheder forbeholdes Aunchie. Al indhold på denne hjemmeside, herunder tekster, billeder, grafik, audio- og videofiler, tilhører Aunchie. Det er ikke tilladt at kopiere, videregive eller genudgive noget materiale eller nogen software, der findes på denne hjemmeside, til nogen form for kommercielle eller offentlige formål uden forudgående skriftligt samtykke fra Aunchie.

Bemærk, at du vil blive draget til civilt eller strafferetligt ansvar for enhver krænkelse af vores copyright eller generelle brud på vores ophavsret.

Ansvarsfraskrivelse

Aunchie forsøger at sikre, at vores hjemmesideoplysninger er så nøjagtige, komplette og ajourførte som muligt. Aunchie kan på ingen måde drages til ansvar for eventuelle fejl eller mangler på hjemmesiden.

Aunchie forbeholder sig retten til at redigere hjemmesiden, aunchie.com uden forudgående varsel.
Aunchie kan ikke drages til ansvar for nogen form for handlinger, der er opstået i forbindelse med din adgang til og/eller brug af indhold fra denne hjemmeside.

I forhold til vores produkter afskriver vi os enhver ret til at refundere perler, sten og fjer. Produkterne har en vis skrøbelighed og det er kundens eget ansvar at passe på og vedligeholde varen. 

Fortrolighed

Aunchie lægger stor vægt på, at du er tryg, når du bruger vores hjemmeside. Vi tager derfor de nødvendige forholdsregler i brug for at sikre et ansvarsfuldt sikkerhedsniveau og opbevarer dine personoplysninger fortroligt.

 

Nedenstående beskriver vores sikkerhedspolitik. Ved benyttelse af vores hjemmeside accepterer du de retningslinjer, som er beskrevet i dette fortrolighedsafsnit.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Fulde navn, adresse, telefonnummer og emailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Aunchie og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger afgivet til Aunchie sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Ansatte hos Aunchie har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Betalingsoplysninger behandles via en ekstern udbyder, heraf behandles alle oplysninger krypteret.

Den dataansvarlige på aunchie.com er Aunchies ejere.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: contact@aunchie.com.

© Aunchie. Alle rettigheder er forbeholdt Aunchie.

E-mail: contact@aunchie.com

Telefon: +45 91531992 / 23372859

  • Facebook
  • Instagram
  • Sort LinkedIn ikon

Få vores nyheder sendt direkte til din e-mail

©2019 by Aunchie  –  CVR: 40307613